Vackra Rafael

pls3
Kommer ni ihåg katten som tappade pälsen, i sitt desperata letande efter mat och hem i Karlskoga? rafael3
I dag ser kattpojken Rafael ut så här! En liten tuffing som är galen i leverpastej och har uppsyn som ett busigt troll! Och du kan läsa mer om honom på Klosterkatternas blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vackra Rafael”

    1. Mjau jag är så glad att vi lyckades hjälpa Rafael att hitta till Klosterkatterna och få ett bra liv! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *