Jag vill nog ha den lilla svarta….

Den lilla svarta är alltid rätt, säger konässörerna. Mjau, det där sista ordet betyder ”katt med noskänsla för fin smak”. I mitt fall beror valet på beslutsångest – jag skulle välja färg på kattvetekudden som jag vet att Stora matte önskat sig i julklapp:
vete_sv
Den finns nämligen i rött eller beige också… Fast jag tror hon skulle ha önskat sig en blå – så det blir att sätta en blå applikation på någon av dem?!! (En bra katt reder sig alltid!)

vete_rd vete_vit

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag vill nog ha den lilla svarta….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *