Max och Måns nosbuffar

…och gör det så gott att deras husse skriver dikt om det! Se här:

diktmm
Vi som är av släktet hittekatt vet att en nosbuff från en sådan kisse är en mycket dyrbar och efterlängtad signal att det känsliga bandet katt-människa är upprättat och redo att knytas allt starkare!

Och var och en som adopterat en skyggis vet hur lång väntan kan bli – men när den första blyga nosbuffen kommer, då har den varit värd att vänta på! ? ? ? ? ?

Tack för lånet av bilden och dikten, Max & Måns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Max och Måns nosbuffar”

    1. Mjau, så är det!!! Jag vill tillägga att det är skönt också att det dyker upp allt fler duktiga hussar i kattbloggvärlden – Sippo/Tindrahusse och Sörpingskatthusse är viktiga representanter för husseskapet, som kan vara minst lika ömsint och skickligt som ett matteskap! TassKram Wikki

    1. Mjau – det är som att få en elektrisk stöt, fast mer kärlektriskt då alltså, när den rädda katten övervunnit sin skygghet och vågar den första buffen. Vid SkaparKattens Svans vad gott den buffen gör i en katträddares hjärta och själ! *spinner* TassKram Wikki

    1. Nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff nosbuff! TassKram Wikki

  1. Såååå fin den dikten är, myyyys, det stämmer så precis! Massor av buffar på nosarna till alla fankattiska katter och mattar och hussar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *