Sista tidningsrundan

I går kväll gick husse och matte sin sista tidningsrunda i sina båda distrikt i Vivalla och delade ut gratistidningen Örebroar’n. Det kändes lite vemodigt – de har tyckt att tidningsutdelandet varit kul och extrainkomsten har varit mycket välkommen, men nu när matte har sitt jobb och husse sin kurs, båda på heltid, så räckte tiden inte till.
_b324
Hejdå, tidningsvagnen! Vi kanske ses någon annan gång?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sista tidningsrundan”

 1. Vivalla??? De e ju bara så underbart…Alla som känner till Gustaf Svensson i serien Svensson Svensson vet ja att Gustaf ör brevbärare i Vivalla..

  Wikki jag fnissjamar när jag tänker på din matte å husse som travar runt med tidningsvagnen…ser ju Gustaf komma ångande på sin cykel…

  Så skönt det var att fnissjama!

  Fnissbuff
  Indra

  1. Mjau, vi har nog också tänkt den tanken ibland – när matte och husse kommit hem och muttrat om folk som använder postlådorna till skräpkorgar eller lagrar månadsvis med post i dem… *fnissjam* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *