Simonas ungar växer

”Pappa” hunden Gizmo har fullt upp att hjälpa mamma Simona att passa kattbarnen, här med Baily:

pab4
Allt har gått bra med ungarna, jourmatte berättar att de är så tjocka och knubbiga att de har valkar runt benen! Simona ger dem alltså god mjölk och hon har också insett vad mamma-ansvaret innebär nu, hon är jätteduktig! Här är de övriga tre småttingarna:
kaluhab
Kaluha – den svarta flickan med en härlig lyster i pälsen!
malibub
Malibu – den tigrerade och största flickan, och så lilla Tequila Rose:
tequilab
Är du intresserad av att adoptera någon av Simonas ungar, kontakta Livbojen! De har även många andra söta kattungar som söker hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *