Borta?!

Katten också.

Vartenda blogginlägg som jag skrev i går kväll, och som skulle ha ploppat upp här kl 12.30 resp kl 14.45 – de har rymt?!!

cigkatt

Vad är det för kvalitét på tekniken här på Metrobloggen egentligen?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Borta?!”

  1. My God. Detta måste vara en bild på Lasse eller mig i våra nästa kattliv.
    Helt underbar.
    Nospussar o kramar till er allihopa.
    Nalle

    1. Mjau vad många människor som vill ha detta kattliv… Hmmm… Ciggen kan jag slippa men se det finns ju goda mjölkdrinkar… *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *