Lilly hittade hem igen!

Livbojen är mycket glada för sin första ”återförening” – att genom sökande via Polisen, Blocket och hemsidan hittade katten Lilly tillbaka hem till sin matte och husse!
lilly1
Lilly heter egentligen Nessie och hade hoppat ut från genom ett fönster och irrat bort sig. Men nu är hon hemma igen och jag tänker fira detta med en skvätt grädde! Bra jobbat, Livbojen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lilly hittade hem igen!”

  1. Jippi! Man blir så glad då det går så bra! Kan tänka mig att kisse var saknad. Skulle Slumpen försvinna skulle jag bli galen av oro. Nej , hua orkar knappt tänka tanken. Han får som det nu är ALDRIG vara ute sent för jag kan inte koppla av då fast han bara tar ett varv på tomten aldrig utanför..
    Kram Jam o Spinn

    1. Mjau, jag tror Slumpen äger ditt hjärta?! ? Så är det med oss katter – hittar vi ett tryggt bo så håller vi oss däromkring! TassKram Wikki

    1. Mjau, vi hade svansdans av glädje! Små kattisor ska vara hos sina människor – det är det bästa! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *