Undrar vad hon ska heta?

Sippos nya syster måste ju ha ett fint namn snart? Kanske ska hon heta Snuffsan? Sippo och Snuffsan – låter det bra tillsammans? Eller kommer det snart ett ”Catalina Jamalia Eldorina von Hemma”??! Så här ser hon ut i alla fall:

sipposyster1

Och jag tycker att Sippo visar framtassarna galant genom att vara gott föredöme för henne – han visar hur väl han dresserat husse att servera godsaker, jama med vänlig röst och att det är ofarligt, ja rentav trevligt att bli pillad i pälsen av sagde husse! Bra jobbat, Sippo!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Undrar vad hon ska heta?”

  1. Åh en guldfärgad honungs- våffle- ingefärre tjej! Matte vill ha en med : ) Träffar Våfflan den vackra gula katten på väg till dagis med lillmatte.

    Grattis Sippo du är värd en lillasyster! NosPuss från Sven och Signe

  2. Visst är hon jättesöt, Sippos lillasyster. Och jag tror Sippo snart kommer att hitta på ett jättebra namn åt henne. Bra tips fick han ju av dig, men jag har ändå en känsla av att det kan bli nåt annat… Vi får se.

    1. Vi väntar med spänning! Sussie var fint, Tindra också!!! Sedan måste ni prova! Ibland har man ett namn i munnen men när man ropar det och kissen tittar beklagande så inser man att det inte var rätt namn… Då får man prova med ett nytt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *