Godiskatter…

En gång i tiden så hette jag faktiskt ”Godis”, jo det är sant! Jag har hetat ”Puzzlan” på katthemmet också. Vi katthemskatter byter ibland namn mellan olika hem, men så kom jag hit till matte och husse och fick mitt ”Riktiga Namn”…Wikipedia – Wikki.

Men nu ska jag visa lite LördagsGodis:

chocolatecats
Mmmm…mjau chokladkatter – en Wikki och en Nova!?
fazersaltkatttabaskg
…och husses favoritgodis! Men de här söta bakelserna vill vi gärna smaka också:
cookies
Och så avrundar gourmetkatten lite:
mat_bonkers
Det önskas något läckert på katt-menyn:
catseatingicecreamthumbnail
Ha en skön Lördagskväll! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Godiskatter…”

 1. Å, då har din husse och jag samma favoritgodis! Jag älskar salta katter och har alltid minst en ask i bilen, det är mitt bil-godis, kan man säga.

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  PS. Jag kan förstå att du kallades Godis, för du är söt som socker! DS.

  1. Mjau, matte mutar husse med ett par askar Salta katten lite då och då… Fungerar alltid! *fniss* NosPuss Wikki

 2. Mjaam de där skulle matte gilla! Smaskens säger hon hihi
  Jo Wikki nu har jag tassat ner adressen till min blogg där i rutan..men de står inte mycket än….ska berätta mitt livs historia…

  TassKram
  Indra

 3. Tror du glömde Dentisar bland godiset, annars är det ju kalasgott för både två och fyrbeningar! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *