Auktion: Hjälp från berömda katten Nils!

Vet du vem den berömda seriekatten Nils är? Han är den coola katten i tidningen KamratPosten!

namnsdagsnise

Det är Johanna Kristiansson och Joakim Gunnarsson som tillsammans skapar sina underfundiga seriestrippar om Nils – snyggt tuschade och klurigt utfunderade. Jag gillar dem skarpt!

Och vet ni vad det häftigaste de har gjort är??? De har ritat en specialbild av Katten Nils till Wikki-bloggen! Till mig! *svansdans*
imgb144
Den kom på posten igår, och föreställer när Nils och hans kompis Morris räcker ut en Tass för hemlösa katter på sitt eget lilla vis! Och med följde det här brevet:

meddelande

Och för er som vill veta mer om Katten Nils så har han och kattgänget en egen blogg! Jag tassade såklart iväg den häftiga bilden på inramning, så här hänger den tillfälligt på Stora mattes kontor:

imgb145
För det häftiga är att denna signerade originalbild, inramad (Totalt 30 x 40 cm stor med ramen) och allt – komplett med lite nosavtryck på glaset – den auktionerar jag nu ut till högstbjudande, till förmån för hjälp åt hemlösa katter!

Du kan lägga ett bud på tavlan i en kommentar till det här blogginlägget. Auktionen pågår till den 30/10 kl 21.00 och skall bli startkapital i Snuffes minnesfond!

Och jätteTACK snälla Nils, Johanna och Joakim! NosPussar & Tack!

2

Ett första bud har kommit: ”Hej! Vi bjuder 1000 kr. Tass, Ludwig och matte Nina” – Å vad glad jag blir – och Snuffe ler däruppe hos SkaparKatten!

Här kommer bud nr 2 från Bröderna Bus: ”Den där skulle vara en prydnad för alla väggar! Vi tassar ihop för 900 kr dentisar var, och bjuder därmed 1800 kr!” – det vill säga Pejst och Jansson!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Auktion: Hjälp från berömda katten Nils!”

  1. Den där skulle vara en prydnad för alla väggar! Vi tassar ihop för 900 kr dentisar var, och bjuder därmed 1800 kr!

    1. Matte, Nova och jag sitter alldeles mållösa med morrhåren pekande åt alla håll! Och så spinner vi så att det dånar!!! Vilka snälla vnner ni är! ???? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *