Matte har en vacker idé…

I kväll har matte stänkt väldigt mycket tårar i min päls. För vi har pratat mycket om Snuffe. Om hur betydelsefull en enda liten katt kan bli för väldigt många människor!

Så sa matte något sant och viktigt: ”Man dör aldrig helt, så länge det finns någon som minns en!” (Så skvätte hon ännu mer tårar på mig!) För nu har hon alltså fått en idé – och vi katter ska hjälpa till att klura lite på den över natten. ”En enda liten katt kan verkligen göra så stor skillnad!” snyftade matte och slocknade sedan utmattad i kudden…

Jag älskar verkligen min matte och hennes snilleblixtar till idéer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Matte har en vacker idé…”

 1. Medan tårarna ännu rinner för Snuffes Husse o alla andra som mist sina katter. Nej vi dör aldrig riktigt. Varje dag varje vecka finns de fina ch underbara tankar, saknad över gosiga och tråkiga stunder tillsammans med våra vänner.
  Men dom finns alltid där nånstans djupt inom oss. Har ni som har haft en massa älskade katter tänkt er hur den dagen kommer att se ut då vi åter skall träffa alla våra godingar igen hur kommer den att te sig.
  Gråter ännu mer för det kommer att bli ett kalas av dess nåde.
  Nalle

 2. Åh Wikki vi har inte läst igår, så ledsna för Snuffe och hans kära! Så ledsna! Fint att de fick ta så många farväl kort och att det blev ett fint avsked.

  Aldrig glömd, alltid älskad. En liten katt kan förändra världen!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau det är ett imponerande och vackert avsked. Starkt gjort av husse – det är kärlek, det! NosPuss Wikki

 3. Med tårdränkta kinder & ögonen fulla av salta tårar….
  Så Sant så!!!

  Wikki din matte är fantastisk & vi Älskar hennes ord,text,allt men…Framför allt hennes ? av guld!!!

  /Jam & Kram
  Psst..Hoppas vårt lilla ”jam” i mail kom fram!

 4. Vad bra att du har en bra matte, precis som jag! 😀 Tack för att du kommenterade min blogg! Du är min bästa katt kompis 🙂

  /Katten Dino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *