”Tillit” är svaret – och tron på den goda människan

catlovesmoney
Jag fick frågan ”Hur kan du lita på att de som bjuder på Wikkis auktioner verkligen kommer att betala det de bjudit?” – och ärligt talat, jag förstod inte frågan. Och det beror inte på att jag är dum i huvudet bara för att jag är en liten katt, utan för att i min uppfattningsvärld finns inte frågan!!!

I mitt synsätt finns nämligen inte ens tanken att den som för välgörenhets skull skänker ett belopp via en auktion till förmån för hemlösa katter skulle svika sitt bud, och inte betala – och det har heller aldrig inträffat! Min tillit och tilltro till den goda människans ärliga hjärta är hundraprocentig och fast!

När auktionen är avslutad ber jag vinnaren att betala direkt till det katthems konto som det ska gynna, samt maila mig sin adress som vinsten skall sändas till. Kassören meddelar mig när inbetalningen kommit, och då postar jag det som auktionerats. Enklare kan det inte bli – och det bygger på tillit åt båda hållen!

nils

Sedan är det ju så himla roligt att tassa ned lite x-tra överraskningar i paketen med det utauktionerade! *fniss*

Överraskningar är det bästa som finns!

(PS. Bilden till höger hör ihop med en sådan som kommer snart!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “”Tillit” är svaret – och tron på den goda människan”

  1. Min tillit och tilltro till den goda människans ärliga hjärta är hundraprocentig och fast!

    Bra skrivet. Det är så jag också känner för mina medmänniskor och det känns skönt.
    Nospuss
    Nalle

  2. Visst ska man kunna lita på folk, coh jag tror att vi kattmänniskor är extra duktiga på att hålla vad vi lovar. Matte har iallfalla fixat iväg pengarna till Livbojen, även om det dröjde ett par dagar då hon ej kom ut på internet så lätt. Har du vår adress eller ska jag mejla den igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *