SÖKES: Rejält klösträd!

kls2

Vi befarar att det jourhem som tagit hand om alla Torshällakattungarna för Livbojen snart inte har en enda tapetremsa kvar – eller gardiner… Akut behöver de ett rejält klösträd/klätterpelare att ruscha upp och ner i! Samtidigt är det härligt att de är så pigga och levnadsglada.

Det behöver inte se så här tjusigt ut eller vara i något perfekt skick, bara det är stadigt och har ordentlig pelare/träddel att skutta och klättra i!

Finns du i Eskilstuna eller omnejd och har ett klösträd som Livbojen kan få eller som du bara vill bli av med, så kan Stora matte hjälpa till med hämtning – bara att maila mig! *håller tassarna ivrigt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “SÖKES: Rejält klösträd!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *