Indra, ditt paket är på väg!

indra
Tack för ditt auktionsbud – igår lade vi ditt dyrbara paket på Posten och de har lovat att tassa det ända hem till dig under veckan som kommer!

Och alla ni andra, det kommer mer auktionssaker, vänta bara! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Indra, ditt paket är på väg!”

 1. Ohhhh! Jag finns på bild i min å mattes favoritblogg! Mjauuuuuu vad stolt och glad jag blir! Å matte bara ler och ojar sig…
  Matte gläder sig så åt de fina kissarna! och jag har lovat att INTE buffa dem i golvet!

  Förresten….min matte håller på att starta en sån där skrivsak….blogg heter det visst! Så om nån kisse vill läsa om mig sen så kommer det snart nåt…matte ska bara pula lite till så det blir bra!

  Stora Nosbuffar

  Indra

  1. Vad spännande Indra, då kan jag länka till dig! Och vill du låna någon bild ur min blogg eller kopiera något ur mina inlägg, så är det OK som vanligt så länge källa anges! (Det gäller f ö alla mina kattvänner!)
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *