Jag är en glad katt idag!

Och det av många skäl… ett av de främsta är att Snuffe är hemma och verkar må bättre.

Det andra skälet är…. Eh, jam, jag måste ju erkänna att jag inte ännu sett det i verkligheten, men jag har fått ett pris för det… Hm, måste nog börja från början, kommer ni ihåg den här bilden:b9
från ett inlägg som jag skrev i början av juli om att tävla för att få med i Gourmets kattkalender? Gourmet, ni vet, är Purinas de där små och lyxiga kattmatsburkarna som står i alldeles för gles mängd i kattmatsskåpet hemma.

gosh1

Ja, för att sluta tassa som katten kring het gröt – jag har gått och blivit med ett tjusigt armbandsur… Vet inte riktigt var det ska passa nånstans, jag kanske kan ha det runt svansen?

Nu har ni så klart dragit slutsatsen att ni får hålla korpgluggarna öppna efter om Purina Gourmets kattalmanacka 2011 finns i din butik, den borde dyka upp snart….

Och så ta er en titt på December Månads Katt… Så det kan bli!!! (Jag har inte fått tag i någon själv än, så jag har inte sett resultatet. *fniss*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Jag är en glad katt idag!”

 1. Åhhh mjauuu! Grattis Wikki! Och vad GLAD jag blir att Snuffe verkar må lite bättre, hans husse måste ju bara jama av gjädje.

  Sen håller jag med KATTSON…jaaa det gör jag! Du e bäst Wikki!

 2. Miss December! Wikki det är mattes födelsedags månad : ) Vi skall hålla ögonen öppna för att få tag på den!

  Ha en underbar helg! NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, och jag väntar SÅÅÅ på att få se kalendern i fall det är fler kattbekanta med!?? TassKram Wikki

 3. Grattis, Grattis en stor puss på nosen till dig..
  Skall köpa kalendern så klart men tycker att du borde få vara på Omslaget.
  Så som du kämpar för alla stackas kissar.
  Glad att höra om Snuffe oxå.

  Nalle

  1. Mjau, jag är nöjd att få vara med över huvud taget. Och jag funderar fortfarande på var jag ska sätta klockan. Svansen bär inte upp den riktigt så bra… Men jag tror att matte får den! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *