Auktionsvinnare: Puma & Sixten!

GRATTIS! Puma och Sixtens matte ville så gärna ha ett kattbokomslag… och lade ett resolut bud på 600 kr – som går direkt in på kontot till Livbojens alla katter!

Förresten måste jag visa hur Livbojens senaste innefödda kull, ungarna till katten Simona, har det, de börjar redan öppna ögonen:
simonaungeb
Och allt har gått bra med dem, här är fler av de 4 syskonen:
simonaungarb
Intill ligger stödmamma persern Siri och stödpappa hunden Gizmo och pustar ut en stund:
siri_o_gizmo_vilarb

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Auktionsvinnare: Puma & Sixten!”

  1. Grattis Puma och Sixten!

    Fast nästa bokomslag….om Wikki lägger ut fler, det ni…det kommer matte att försöka norpa åt sig!

    spinner
    indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *