En fascinerande kattbok

bok2
Magiska texter i en bok med magiska bilder. Det är nästan som om Stora matte haft ett finger med i skrivandet – till exempel samma mjuka beskrivande av hemliga tassar som följer osynliga kattstigar där bara en silvergrå svans sticker upp ovanför ormbunkarna att följa…

Vill-ha-faktor: 100%

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En fascinerande kattbok”

 1. Låter & ser Kattastisk ut..
  Mjauuuuu!!

  Mjsst…Din sida trasstade när kulle göra ”tassen” men hoppas de kommer mé /Jam & Kram från oss som verkligen Älskar dina tassar ?………..

 2. Tack för ett fint boktips! Mitt bibliotek har inte den boken, men jag har beställt den från annat håll. Måste se och läsa.
  Gos på nosen Wikki.

 3. Vill bara meddela att boken är jättefin! Underbara kanonbilder och härlig text av riktiga kattmänniskor. Låna den på ditt bibliotek eller köp den, viktigast att du läser den och ser den. Tack för boktipset Wikki!

  1. Mjau och andras boktips är verkligen välkomna också! Det finns mycket fint att läsa i kattväg! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *