Se vad fin Översten blivit!

v
Har ni sett vilken cool kille i gul scarf, kelig som katten! Nu har han äntligen fått flytta ut från karantänen på Södertälje katthem, och börja bekanta sig med andra missar där – men han är lite blyg…
v1

Jag tror att Översten kommer att bli en underbar kompis till någon ny människa rätt snart! Översten själv säger: ”Det är kul att se andra katter och människor, men jag är lite skraj ännu och ligger en del inne i min lilla bur. Fast när en av de jättesnälla tjejerna på katthemmet kommer in och kelar med mig, då vet jag inte till mig. Då ser jag ut som på översta bilden.”

Vill du öppna ditt hjärta för Översten?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Se vad fin Översten blivit!”

    1. Mjau han är så tjusig! Men jag ska försöka tassa iväg en slant till hjälp för honom och hans kattkompisar på Södertälje katthem!
      NsoPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *