Att säga TACK… och att hjälpa…

firstaidcat

För en vecka sedan skildrade Klosterkatternas blogg de veterinärbesök som ni alla goda givmilda kattvänner bidragit till att de fått genomföra, nu även för sina katter Imma och Conny, och jag vill bara spinna ett stort varmt TACK å alla hjälpta katters vägnar! Jag skulle ha gjort det för länge sedan, men det blev så akut med alla de här småkatterna som ni ju sett i bloggen, så jag glömde bort det. Förlåt, det säger jag bara! Men TACKET till alla er som gav stöd, det är viktigast.

För det handlar inte bara om att skicka en peng just till en viss katt – det handlar om att vi katter ofta räcker ut tassen för andra i nöd – och vi gör det regelbundet, utan att förvänta oss något återbetalat – lättnaden bara att få veta att någon blir räddad, hel eller frisk igen är allt vi vill få höra, då är det gott! Och tänk att det känns så BRA att HJÄLPA!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Att säga TACK… och att hjälpa…”

  1. Det räcker mer än väl för mattar och hussar att oroa sig över sjuka katter, de skall inte utöver det behöva oroa sig över att de inte har råd med veterinär/mediciner som deras pälsklingar behöver. Som matte säger, hon kan ana hur ont i hjärtat det skulle göra att inte ha råd med vad vi katter behöver, så det känns så skönt att kunna bidra till att andra skall slippa känna den smärtan.

  2. Matte önskar bara att hon kunde ge mer.. men försöker i alla fall skicka en slant till några katthem varje månad Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *