Höst-kattungar på gång…

Suck… Den lilla katthonan från Hundklubben i Eskilstuna har åtminstone minst två ungar i sin lilla mage, visade dagens veterinärbesök. Lilla pyre – men nu är hon i alla fall inne, i trygghet!

g

Kommer de att se ut som sin mamma månne, när de föds?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Höst-kattungar på gång…”

  1. Den där lilla honan visste vad hon gjorde! Precis som min farmors katt Sessan… hon klamrade sig fast vid gammelmatte och mig under en skogspromenad (dök upp från ingenstans) och vägrade lämna oss, så farmor (som vi bodde hos den sommaren) tog in henne… och den natten födde lilla Sessan två ungar. Tyvärr dödfödda, men ändå – de fick födas i värme och med en mamma som fått god mat och mycket omsorg precis innan. Sedan levde Sessan i nästan 15 år tillsammans med farmor, innan de bägge dog med en veckas mellanrum och begravdes tillsammans. Katter är kloka!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Mjau, men de här misseungarna ska nog ha bra chanser, som får lite mer tid inne i mammas mage, när mamman har det bra inne… Sessan visste nog vad hon gjorde – hon valde sin människa!NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *