Roligare än vacker

trdkatt
Stora matte säger att hon vill ha en sådan här spiralkatt i sin trädgård. Jag är inte helt säker på att Stora husse håller med…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Roligare än vacker”

  1. *Hihii* Tack såå ?-ligt Wikki för att jag fick skratta lite ida’….
    Här är det tuffa tassar nu för Jippi,Mynta & Goe eftersom jag, matte mår jättedåligt /Jam & Kram i Höst ?

    1. Det var nog så Stora matte tänkte också… *spinner* Det finns en gammal rosenvial i hennes rabatt som behöver något rejält att klättra i. Så nu ska nog Stora Husse få dra fram svetsen! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *