Mer kattmusik…

Devo är ett band med helt egen image. Och där ingår katter…


Här verkar kanske katterna ha ett hektiskt actionliv, men om ni tittar på den här sidan med fler devolåtar, så får ni se kattgänget i ett betydligt lugnare tempo!

Och passa på att njuta av musiken! När Devo sjunger ”There’s no place like home – to return to!” hoppas jag ni blir inspirerade att tänka på att skicka en stödjande Tass till Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *