Datum för Kattens Dag!?

Förra året var matte och Stora matte på Pet Products i Örebro och jobbade på ”Kattens Dag” – och nu hör jag rykten om ny sådan dag i slutet av november, kan det stämma?!

questionmark

Någon som vet?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Datum för Kattens Dag!?”

  1. Det borde vara kattens dag varje dag, så folk lär sig att det är ett älskat djur, när jag mår riktigt dåligt så lägger sig vår ena katt i min famn o så sover vi så 🙂 Den riktiga kattens dag är 27-28 november 🙂 Kan inte sluta tänka på de hemska bilderna med den brinnande katten dock, har varit ledsen sen jag såg dem, men det fanns en artikel i tidningen i går så kanske fler gör uppror mot denna människa och han hittas till slut. Hoppas för alla katters skull *snyft*

    1. Mjau, och en kisse sover ju alltid godast i någons famn! *kurr*
      Ja de där bilderna spökar för mig också… suck… Tack för info om Kattens Dag! Då ska vi se till att göra den till något positivt!
      NosPuss Wikki

  2. Jag var på Hornbach i Kungens Kurva i veckan och de bjöd in Södertälje Katthem till Kattens Dag första adventshelgen, vilket väl är 27-28 november i år, så då bör det nog vara bestämt så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *