Min kompis Will tävlar på Kattsajtens Månadsbild!

Will & Bellatrix har en fantastisk förmåga att vara med i detta tävlingsforum, kommer ni ihåg förra tävlingsbilden där de kramades så mysigt?!

Nu är det Will själv som tävlar i Månadens Bild:
wi
Hi hi, jag ska rösta BUMS! *spinner* Massor av fler fina bilder på duon finns här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Min kompis Will tävlar på Kattsajtens Månadsbild!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *