Skjutglada idioter?

Peters katt Murre har kroppen full av minst ett 25-tal hagelkulor, ett krossat lårben ihopsatt med ett järnrör och ser inte allt för lycklig ut:
skjute
Tidningen Sydöstran berättar om händelsen som är skrämmande! Peter var ute i sin trädgård förra helgen och arbetade på eftermiddagen när han hörde två skarpa skott. Senare saknade han sin katt och gick ut för att leta. Stackars Murre hittades bakom grannens uthus, skrikande av smärta…

Vetrinären Claes Carlsson på Karlskrona Djurklinik gjorde en stor insats, men Murre har alltså fortfarande många hagel kvar i kroppen som förhoppningsvis ska stötas ut naturligt.  Operationerna kan kosta Peter upp till 15 000 kronor, men det anser han att Murre är värd.

Man önskar bara att den beklämmande dumbom som höll i geväret hade tänkt likadant.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Skjutglada idioter?”

 1. Här kokar vi av ilska! Det går inte att förstå att människor kan göra så! 🙁

  ..och det händer precis överallt… Hos föräldrarna på landet fanns en gubbe som slog mattes familjs tidigare katter med olika tillhyggen…För att ”försvara småfåglarna” som han uttryckte sig. Han satte t.o.m ut burar med gott i för att fånga in dem. Men idag är det bara kattvänner som bor i området, tack och lov!

  1. En del skjutglada stollar är lyckligtvis självdecimerande! (Hoppas att ni inte tycker att jag har makaber humor?! *fniss*) TassKram Wikki

 2. Wikki vi läser allt, hinner inte så mycket med skrivandet för lillmatte börjar dagis, har varit där en timma idag. Matte springer runt som en skållad råtta, hon handlar overaller, märker kläder och svär över allt som hon inte visste fanns till en liten lillmatte : )

  Vi är här och läser, bara så du vet!

  Åh Peter verkar vara den bästa människa man kan tänka sig! Nospuss till honom och Murre.

  TassKram Sven och Signe

  1. Heja lilla Selma, redan stor nog att gå på dagis?! Hoppas att du kommer att trivas bra! Dina missar kommer nog att sakna dig sedan när du ska vara mer och mer på dagis – Sven och Signe ni kanske också vill gå på Dagis?! TassKram Wikki

 3. Dessa idioter. De kunde gott skjuta på sig själva istället för på en stackars katt som inte gjort något. Morr och fräs! Nosbuff

  1. Skulle tro att det inte blir nådigt för den personen som gjort detta i så fall… Måste ju vara någon i grannskapet och borde ju inte vara så svårt att kolla vilka där som har licens på sådan bössa?! TassKram Wikki

 4. Ja du Wikki, som Dui och Deco säger man önskar att de där hagelkulorna hade hamnat i deras egna kroppar och lärt denm en läxa, vi vill inte de ska bli riktigt illa skjutna, kanske…, men enn riktigt ”heeeet” läxa!!! Lille Murre, så skönt att han har en sådan husse som verkar älska sin kise. Hussen har väl kanske också lärt sig något av detta, att verkligen se till så att Murre håller sig mer hemma vid…?
  Tasskram

  1. Skulle tro att Murres husse gör vad han kan för sin kisse – det är ju en verkligt tjusig misse! – och går vakt nu om Murre vill ut?! TassKram Wikki

  1. Mjau, det får mig alltid att undra ”vad har skadat den personen så illa att denne blivit så känslokall och hänsynslös!?” vilket är en ganska skrämmande fråga. Ofta tror jag nämligen att svaret kan vara ännu grymmare än vad denna person gör. Att offer skapar nya offer, i en kedja av våld. Hur bryter man kedjan? Å det är så svårt… TassKram Wikki

 5. Det är FRUKTANSVÄRT!!!!
  Jag *gråter* & ? brister – Håller tassarna för lille söte Murre –

  /Jam Kram & TrösteNosePûssar från oss!!!

  1. Ibland – fastän man inte borde – så önskar man att sådana där människor skjuter sig själva i foten så att de får veta hur det känns???! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *