Kommer ungarna att klara sig?

kajs
Hon är inte gammal, lilla Kajsa, som hämtades från en kattfylld bondgård nyligen. Till råga på allt var hon gravid och födde alldeles för tidigt fem små halvnakna ungar… En av dem verkade missbildad och levde inte ens ett dygn. De andra fyra har lite problem att hålla värmen, då pälsen inte är utväxt ordentligt. Men de snuttar i alla fall både babycat-tillägg i flaska ordentligt och även mamma Kajsas spenar, där vi hoppas det kommer allt mer mjölk så småningom…
ungar_b1
Stackars lilla Kajsa, nästan kattunge själv, hon vet inte riktigt vad hon ska göra… Men nu har hon kommit till jourmatte som tittar till henne och ungarna varje timme, stoppar om dem med varma vetekuddar och gör allt för att mata och hjälpa de små.

En liten kattunge vilar i SkaparKattens famn, Änglakatterna spinner för den och en särskild ÄnglaKattMamma tvättar med mjuk tunga… Den är trygg och vet inget annat.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kommer ungarna att klara sig?”

 1. Å så fina…och så små! Nu håller vi tassar och klor för att de ska klara sig. Mamma säger att hon gillar den som har huvudet nedåt vänster och blir creme/vit. De andra är fina de också, men detta verkar vara en ovanlig färg. Kanske ser den annorlunda ut bara för att pälsen inte är färdigutvecklad ännu, sa jag till henne…men, du vet Wikki…människor, de lyssnar ju inte direkt duktigt, eller hur!?

  TassHonör till dig och dina tvåbenta från
  Vännen med kompanjonerna

  1. Mjau, vi har skickat iväg en elektrisk värmefilt till missarna för att hjälpa dem att hålla värmen! Så slipper jourmatte att fnatta med vetekuddarna i ett! NosPuss Wikki

  1. Mjau, idag har jag skickat en elektrisk värmefilt till dem som hjälp med att hålla kroppstemperaturen. NosPuss Wikki

 2. Hej vännen! Hoppas det går bra för dig, för jag själv fick 4 kattungar för tidigt (14 dagar) och var så små o dåliga. En underbar tvåbent kom hem till oss för matte bara grät.Linda in i filtar, värmedyna.Försökte att mata o låta de dia på mig men tyvärr hade jag ej mjölk o ungarna hade ej sväljreflexer, så tyvärr. Kommer aldrig glömma hjälpen jag fick av Klosterkatterna. Ni diar o har värme så jag är säker på att allt blir bra.Framför allt mycket kärlek o omtanke o värme. Faktiskt var det Rafael i klosterkatterna som var fadern till mina. Matte hjälpte ju honom att få komma till det underbara klosterplatsen o dess människor o andra katter. Jag ber för er ungar o Kajsa

  1. Hej Rafaels flickvänskisse! Ja det var sorgligt att dina och Rafaels små inte klarade sig, men nu vilar de hos SkaparKatten… Mjau, det finns kattmänniskor med kärlek och dem skall vi vara rädda om! NosPussa din fina matte från mig! TassKram Wikki

 3. Stackars små barn som får barn.
  Hade aldrig hänt om snälla och förståndiga människor tagit hand om sina katter.
  Så gulligt av er och skicka värmefilt till dom.

  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *