Tretton stallkatter hos Akutgruppen

150

Ett par stallkatter kan bli bra. Tio-femton stycken kan bli ett elände… Idag fångas så många katter som bara går i ett stall norr om Stockholm. Kattantalet har gått över styr och minst 13 katter har räknats in för räddning från annars trolig avlivning. Akutgruppen rycker in och har i skrivande stund fullt upp med att samla ihop små och stora missar. Arbetet går att följa även i den här tråden på Hittekatter eller på Facebook.

Kan du hjälpa till? ”Vi behöver nu all hjälp vi kan få, för att kunna inkvartera ungarna tillfälligt, tills vi har vaccinerat och undersökt alla, och annonserat ut dem för adoption. Om du, eller nån du känner, kan ta emot någon eller några som akuthem, hör av dig till info@akutgruppen.com är nödropet på hemsidan! Har du en vrå för en stalldoftande liten misse?! *gnägg-mjau*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tretton stallkatter hos Akutgruppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *