Ivrig väntan på Karlskoga-kuriren

Royalty-free animal clipart picture of a smart ginger cat sitting and reading the newspaper.
Royalty-free animal clipart picture of a smart ginger cat sitting and reading the newspaper.

Min vänner Klosterkatterna har haft tidningsreporter på besök igår…

Nu väntar jag ivrigt på att få en rapport om vad tidningen skriver – det måste ju bara bli något FINT!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ivrig väntan på Karlskoga-kuriren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *