Morr blogg morr…

Bara för att Stora matte är bortrest och inte kan hjälpa mej hitta bloggfelet, så kanske det inte är säkert att det fungerar att bli några blogginlägg förrän i morgon kväll igen, vi får väl se…

Alla saker som jag skrivit och sparat som utkast vill liksom inte komma fram när de ska. Kommentarer vill inte kommentera sig. Suck. Dubbelsuck. Jag måste gå och avreagera mig med extra rafs i kattlådan!

rafael
Läs de härliga nyheterna om Rafael på Klosterkatternas blogg så länge!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Morr blogg morr…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *