Idag tar jag sovmorgon!

imgb86
Efter en helg med kattjobb så att pälsen raknar och morrståna krullar, så blir det bloggning först i kväll igen! Hoppas att ni har överseende med det! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag tar jag sovmorgon!”

    1. Mjau och på utställningen träffade vi rexar som inte hade några morrisar alls – det var en liten morrhårsmarodör i farten i familjen! Gnag gnag… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *