Öppet Hus på Örebro Katthem i morgon söndag!

…och HitteKattens Dag!
hittekattensdag1
Hittekattens Dag började firas 2005 via webforumet Kattgruppen. Först vara det tänkt som en dag när alla hittekatter skulle få en födelsedag. Idén utvecklades efter lite diskussioner på andra forum. Det kom kloka förslag om att det skulle kunna bli en dag när alla katthem och hittekatter får stå i centrum. En dag som får en plats i almanackan och där vi alla hjälps åt att slå ett slag för huskattens ställning, första söndagen i september!

Så höj en tass för hittekatter och kom till vårt katthem på Sockengatan 5 i Örebro på Öppet Hus i morgon söndag mellan kl 13-16. *blink buff*

Om inte annat, tänd ett ljus för alla hemlösa katter!

(Och för er som blev förbryllade att jag postade ett inlägg om ”Öppet hus idag söndag” kl 20 på en lördag – tja bloggen fick lite spatt och lade ut detta inlägg några timmar för tidigt… Fick ändra lite i texten så att dagarna stämmer med verkligheten. Ursäkta!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Öppet Hus på Örebro Katthem i morgon söndag!”

 1. Vi tänder ljus för alla som är hemlösa. Vi har varit det och hade tur att få komma till ett katthem.

  Nu lånar vi ut våran mamma hela helgen så hon kan hjälpa till så att andra hemlösa också får ett hem. Våran mamma och alla hennes volontärkompisar jobbar idag för att ställa i ordning och i morgon för att genomföra Kattens Dag (och 20-års jubiléum för Stockholms Katthem).

  Det kostar massor av pengar att hjälpa katter. Mat, sand, en varm plats att bo på, rena liggunderlag, vaccinationer, kastrering och i många fall behöver vi få komma till en veterinär som hjälper oss eftersom vi ofta har skador och sjukdomar som vi dragit på oss när vi försökt överleva i en värld som är hård och kall. Och så behöver vi massor av kärlek. Kärlek som alla volontärer ger i mängd i väntan på att vi ska få ett eget hem, med egna 2-beningar som älskar och tar hand om oss.

  Imorgon tycker vi att alla människor ska ge sig iväg till sitt lokala katthem och vara riktigt generösa. Och när ni ändå är där, titta noga efter så hittar ni säkert er alldeles egna nya familjemedlem på 4 vackra tassar.

  Högtass till alla som hjälper!!!!!!

  1. Mjau, hjälp Ditt Lokala Katthem! Passa på att Tassa dit och ge en gåva kanske, eller adoptera en hemlös kisse!
   Tack Chanda Sullivan och Pumba för att ni lånar ut er matte! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *