Håll tassarna för min vän Signe!

signe

Söta randiga Signe är hos veterinären för andra gången, för röntgen… Hon haltar och har så ont – men förra turen till veterinären låtsades hon vara frisk och haltade inte alls, för att komma hem snarast möjligt. Väl hemma så haltade hon igen, och var olycklig.

*KURR KURR KURR* – här kommer distans-spinnhealing på högsta volym till dig, Signe! Hoppas du får någon bra medicin nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Håll tassarna för min vän Signe!”

 1. Åh söta Wikki, tack för denna fina uppmuntran! Signe är nu hemma och är väldigt svag och groggy. Rakad tass och punkterad så att det inte finns var.

  Spelade inte frisk idag : ) Röntgen visade inget så nu äter hon värktabletter och antibiotika. Sover i mattes säng och till och med Sven är orolig och vänlig : )

  Tack Wikki, hälsa dina människor och Nova! NosPuss från Sven och svag Signe

 2. Hade en hund som gjorde likadant… spelade frisk hos veterinären, fast han var så sjuk (tumör i huvudet).

  Hoppas att Signe blir bra med hjälp av medicinerna! Kanske har hon någon form av reumatisk sjukdom? Det är tydligen vanligt bland katter, har jag insett.

  Nospussar från sr. Carina, klosterkatterna matte, som också tackar så jättemycket för de fina bilderna på Rafael – fler kommer givetvis att synas i klosterkatternas blogg framöver, vår kamera är laddad!

  1. Mjau, Stora mattes Mjurre 15 år på Landet har artros och får värkmedicin – så han klarar sig bra från värken. NosPuss Wikki

 3. Signe tackar igen för de fina healing vibbarna hon får från sina blogg och flickr vänner! Åh vad härligt när alla katter hälsar till varandra : )

  Signe gömmer sig idag, vill vara ifred fast mest ute i det långa gräset. Borde vara inne men hon blir så deppig av det.

  Ha en skön helg!

  NosPuss & tack från Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *