Spindlar…

https://youtu.be/lF9fcIqX9XQ
Stora matte, du som får sådan frossa av spindlar, den här filmen är till dig! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Spindlar…”

    1. HI hi jag gillar de där feta grå nattfjärilarna också – nästan lite kattmynta över dem!
      NosPuss Wikki

  1. Den var otäck, även för oss med spindelfobi!!!! Spindeln kändes väldigt nära!!! Men nu är den ju kattmat… :/ Huuuuu…….
    Linnsen har tagit 2 harkrankar och jag tycker att DET är äckligt!!!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *