Sonnys glaskatter – till förmån för Kompis!

strodbb
En maffig glaskatt på 4 kilo – ett konstverk av katthemmet Kompis egen Sonny Fernström – kan bli din! Ja den och flera andra fanKATTastiska KATTkonstverk i glas designade av Sonny kan du köpa här från Kompis hemsida!

Katthemsbygget rör sig också med härlig fart och nu undrar vi så klart när portarna slås upp och den första kissen får tassa in?! För det är väl så klart KATTERNA som ska inviga stället, eller hur???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sonnys glaskatter – till förmån för Kompis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *