Vi tänder ett ljus….

candleb
…och knäpper tassarna och ber en bön:

Snälla SkaparKatten!

Vi brukar inte be om mycket, och du vet att vi inte gnäller om småsaker… Men nu har vi bloggkatter en viktig vädjan till Dig: Att hjälpa Sippos lillebror Snuffe att bli frisk igen! Vi är många bloggkatter som samlas kring detta tända ljus och gemensamt ber denna enkla bön att låta fina Snuffe få komma hem igen! Mj-Amen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Vi tänder ett ljus….”

 1. Vi hjälper till och ber! Snälla SkaparKatten, håll en vakande och helande tass över Snuffe.

 2. Vi håller oxå tummar och knäpper händerna för Snuffe. Vill samtidigt berätta att våran Buse hade samma problem som Snuffe??
  Återkommande urinstopp.
  Han blev penisamputerad vid ca 6-7 års ålder och hade ett väldigt normalt liv efter detta när han bara lärt sig att det inte längre gick att märka revir.
  Stackars Snuffe jag minns så Ont vår lille buse hade.

  Skickar en riktigt stor kram till Snuffe,Sippo o Husse.

  Nalle

  1. Mjau, sådant ger hopp att veta! Hoppas att de kan fixa Snuffe bra igen! Stackars liten somsäkert längtar efter sin husse och sin kompis… Mjau! Tack! Mj-Amen!
   TassKram Wikki

 3. Vi hoppas Snuffe känner att vi är många som tänker på honom. Tror att Sippo och husse också känner att vi tänker på dem. Vi stöttar på alla sätt vi kan.

  1. Så klart att den ska finnas med på din blogg, Sippo! Så kan du visa den för Snuffe sedan när han kommer hem, så blir han glad! Mj-Amen!
   TassKram Wikki

 4. Vi knäpper våra tassar här med och skickar all spinnhealing vi kan till Snuffe. Puma har själv lite ont nu, antagligen pga ett slagsmål så han skickar extra tröstartassar till Snuffe, för han vet hur det är.

  1. Mjau, men vi får nog fortsätta skicka spinnhealing även nu när Snuffe är hemma, han behöver fortsatt stöd! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *