Här kommer snyggingen Dennis!

dennis_ansikte

Södertälje katthems jourhem och jag Wikki kan inte förstå hur någon kunde överge en så härlig kattkille som Dennis? Han är så charmig och kelig.

dennis_liggande
Vill du veta mer om den här vackert tigrerade killen, kontakta Södertälje katthem! Dennis historia finns också här och här. Men hallå Dennis, ska du visa aktern också? Ja se killar!
dennis_bakisfran
Mmmmm – fast snygg svansföring! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Här kommer snyggingen Dennis!”

  1. Tack Wikki för stöd och hjälp att hitta ett hem åt Dennis. Man förstår att situationen för hemlösa katter är svår när inte ens en artikel i lokaltidningen medför några reaktioner. Men alla vi som jobbar för hemlösa katter och för att höja katter status i allmänhet får aldrig ge upp. Vi måste kämpa på. Trots allt hjälper vi ju många katter till ett bra hem till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *