Grattis Dui och Deco!

Jag är förfärligt dålig på att ha koll på mina bloggkattvänners bemärkelsedagar… Förlåt så mycket!

trta3
Men ni vet väl att vi bloggande katter ibland har så mycket som tre eller fyra speciella dagar att fira?!!

1) Den dagen vår kattmamma födde oss – d v s den riktiga födelsedagen.
2) Flyttdagen – alltså den dag då vi blivit stora nog att lämna mamma och flytta iväg till ett liv på egen tass. En dag som helst inte bör inträffa tidigare än vid tolv veckors ålder, en spännande dag!
3) Hitta hem-dagen – den underbara dagen då vi flyttade in i detta vårt egna och allra bästa hem, till att bli ett med nuvarande familjen där vi ska stanna och dom vi ska tillhöra för alltid. Bostäder kan vi förstås byta ibland framöver, men alltid tillsammans med de människor vi älskar och behöver, och som älskar oss.
4) Första bloggningsdagen – datumet när vi föddes som bloggkatter!

dd3
Så grattis bloggvännerna Dui och Deco, idag är det 3 år sedan ni föddes – kattungebilder finns här! – och strax firar ni 1-årig bloggningsdag också! Hipp hipp Kurra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis Dui och Deco!”

  1. Tack!
    Idag är det den riktiga födelsedagen men som du så klokt jamar det finns flera saker att fira!
    En av de bästa sakerna är nog att fira när vi kom hem!(Efter ca 14 veckor) Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *