Dags för Katternas Insändarbyrå!

Texten nedan om SemesterKatten är lämpad att sprida till alla upptänkliga dagstidningar, veckotidningar, personaltidningar, klubbtidningar, webtidningar – vilka tidningar eller media som man än kan tänka sig!

stmplandekatter2
Du får gärna kopiera den eller citera delar av den, och skicka som insändare till din lokala tidning! Ange gärna som källa ”Wikki Bloggkattens Stora matte Inger Andersson (Örebro katthem)” och återkom gärna med uppgift om du får insändaren publicerad!

Alla sätt vi kan tänka oss – som Katternas Insändarbyrå – är bra sätt att sprida information om hemlösa katter och höja kravet på en förbättring av kattens status här i Sverige!

ka

Det är hög tid att katten och kattens rätt till LIV får samma lagliga skydd allra minst som hunden, med krav på tillsyn och godtagbart ”hållande”! Likaså bör alla katter vara ID-märkta (och registrerade) så att de aldrig behöver riskera att avlivas bara för att man inte vet vem som äger dem. Arbetet för att nå dit är enormt stort och omfattande, men det kan faktiskt börja alldeles påtagligt med en liten insändarkampanj! Höj Tassen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Dags för Katternas Insändarbyrå!”

  1. Höj tassen verkligen Wikki!

    Vi fick just höra att det skulle vara Worl Cat Day idag. Stämmer det?

    Då får vi säga till matte att fira oss!

    NosPuss Sven och Signe

  2. Vilken bra artikel, men man blir så ledsen.Tänk efter före jamar vi.Jättebra att man kan låna texten, tillsammans kan viVi säger till när det är dags för oss att få iväg en artikel. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *