Restrött Wikki däckade i soffan

imgb34
Förlåt er resande kurrespondent! Jag somnade i bästa bäddsoffan när vi äntligen kom hem! Och…. zzzzzzzzzzzomnar om…. Lovar att kurra massor i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Restrött Wikki däckade i soffan”

  1. Vilken underbar filt i soffan – vart har ni köpt den?
    Ser fram emot kurrandet imorgon 🙂
    *nosbuff*

    1. Som svar på var filten är ifrån – IKEA – men någon *host* Stora matte *host* har klippt bort lappen med filtens namn på. Jag tror faktiskt den hette ”Misse” eller något liknande.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *