Dags att åka hem, suck…

Vi ska fara och hälsa på Husses farmor och hennes tre katter längs vägen. Men jag tror jag ska försöka gömma mig så att jag kan stanna härpå Landet lite längre…
imgb32
Hmmm… kan det här bli bra?

PS. Jag rekommenderar INTE människor att lämna luckor till tvättmaskiner och torktumlare öppna annars, i synnerhet om man har små kattungar! Katter kryper gärna in och lägger sig i det ”gosiga boet” och kan råka väldigt illa ut om maskinen startas med dem inuti.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags att åka hem, suck…”

  1. Trist att åka när man har det så bra! Samtidigt brukar det vara skönt att komma hem. Nosbuff

    1. Mjau men så inträffade det hemska: När jag kom hem så fick jag avmaskningsmedel, bläääää – för att människorna tror att vi stoppat i oss en massa läbbigheter ute… *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *