Husvakten har kommit??!

Hon har viskat i mitt öra att jag ska få åka till Landet några dagar! *svansdans* Vilken rolig överraskning!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Husvakten har kommit??!”

    1. Mjau och nu verkar VäderKatten ha hört min förfrågan, för molntäcket lättat lite! TassKram Wikki

    1. Mjau det ska vi göra… Stora matte har tagit fram en speciallåda med kattleksaker eftersom regnet just nu omöjliggör musjakter utomhus *suck* – men jag ska ta ett snack med VäderKatten om det här! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *