Hurra Munky är tingad!

imgb8
Här ligger lilla Munky och drömmer om sitt blivande hem! *spinner* När hon fyller 12 veckor i mitten av augusti är det Strängnäs hon flyttar till! Lycka till, Munky!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hurra Munky är tingad!”

  1. ÖNSKAR OXÅ LYCKA TILL TILL EN JÄTTESÖT KISSE OCH EN LYCKLIG HUSSE/MATTE FÖRSTÅSS.

    NALLE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *