Tack för awarden!

awardn

Den här fina awarden har jag fått utav vännerna Lisen och Goliath!

Tack snälla – jag blev så lycklig av denna omtanke! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack för awarden!”

  1. Den är du verkligen värd,Wikki Mästerbloggarkatten med det största varmaste,goaste & kärleksfullaste ? som finns/Jam & Kraaaam från oss i kvälls ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *