Tävlingsbild nr 30 i ”Sommartävlingen”

Det är nog inte för inte som han kallar sig ”Alvin the Boss”:

alvin1
Matte Nina berättar: ”Här kommer en bild på Alvin, juldagen 2009, första dagen i nya hemmet! Vild och busig som alla kattungar förstås. Här syns han med en försenad julklapp. Efter att ha boxat och brottas med den anföll han med alla sina sylvassa små tänder.”

Hmmm… Om du Alvin har lika bra avbitartångsbett som jag, så gissar jag att du knipsade av den där spiralfjädern snart nog?!

Det finns fankattasstiska bilder på en mycket stilig Alvin som vuxen på hans blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 30 i ”Sommartävlingen””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *