Tävlingsbild nr 27 i ”Sommartävlingen”

Oj oj jag fnissar så jag får hicka! Det har kommit en så underbar bild till från Camilla och vännerna Will och Beatrix:

will
Åh det är en så underbar bild! Man kan ju fundera på vad den där genomträngande blicken säger??! Matte skriver ”Mjausan Wikki! Skulle gärna vilja bidra med ytterligare en bild, nu på Will innan han fick lov att flytta hem till oss (Han kom till oss när han var 13 veckor). Mjausiga hälsningar!” Will vad du är vacker! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävlingsbild nr 27 i ”Sommartävlingen””

    1. Mjau den där ”svarta luggen” är ju helt oemotständlig! Sicken liten vildkatt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *