Tävlingsbild nr 26 i ”Sommartävlingen”

I morgon 25/7 har ni på er också att skicka in bilder till min Sommartävling med kattungebilder!

Här kommer deltagare nr 26, Trollet:trollet
…som verkar ha gjort sig ett eget Trollebo ibland växtligheten?

Matte Anneli berättar: ”Hej, här kommer ett bidrag från Trollet, han hittades alldelse ensam i centrala Kristinehamn Torsdagen den 15 Juli. Rädd och hungrig. Han har redan fått ett hem, tack vare Djurskyddet Kristinehamn så fick han snabb hjälp att fångas in och komma till oss. Jag tror att någon har haft Trollets mamma hemma som fött bäbisar, och när de sen tröttnat på hur vilda kattungarna är när de upptäcker livet, så har de slängt ut Trollet och syskon ihop med mamma nånstans, sen har mammakatt flyttat kattungarna för att det varit otryggt och lilla Trollet blev då ensam kvar i lådan eller väskan eller dylikt  när näst sista bäbisen blev ivägburen. Så lilla Trollet har irrat sig iväg och hittades som tur var innan nåt hände honom av Djurskyddet Kristinehamn. Den som slagit larm om Trollet har nu koll i det området efter mammakatt och Trollets syskon.”

Trollet själv tillägger: ”Jag heter Trollet för att jag har charmat alla som har sett mig, alltså CHARM-Trollet .  Matte tror det är så som hon skrivit här ovan då jag är 100% rumsren och jag slutade vara rädd efter bara 1 dygn inomhus.”

Mjau vad härligt! Och jag vet att Djurskyddet Kristinehamn är ett jättebra katthem som även bryr sig om skyggisar! T ex mina vänner Klosterkatterna Assar och Sixten kommer faktiskt därifrån, och fick den där första hjälpen av dem i Kristinehamn. *jubeljam och svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tävlingsbild nr 26 i ”Sommartävlingen””

 1. vilken liten gullunge, vad bra att han fick hjälp och hoppas de kan hitta hans mamma och syskon också så även de får njuta av livet.
  Med en så fin grönskande bild så kanske han även kan kallas skogs-trollet, haha

  1. Gissar att sådana katträddare försöker hitta alla, de verkar vara människor med fina katt-?
   TassKram Wikki

 2. Hej Wikki och alla andra.

  Kanske Assar och Sixten kan skicka en hälsning till Dk-Kristinehamn och berätta hur de har det nu och så.

  Ja matte vet att de värnar om skygga och blyga missar, de avlivar inte heller nån katt för att den är blyg/skygg (Det tycker vi är SUPERbra att de inte gör) men det finns en del andra djurhem/föreningar gör det *MORR & FRÄS*, rädsla och osäkerhet är ju inte en sjukdom.
  jag har kattkompisar här som heter Klas(min bästa lekkompis/storebror) och så 2 jourisar som heter Sofi & Ylva. De 3 kommer från Djurskyddet Kristinehamn.
  Klas fick husse och matte av djurskyddet-Kristinehamn för att de ville visa sin uppskattning för att vi hjälper dem med skygga/rädda katter.

  Sen har jag två kompisar som heter Bumbi(hette Essme innan) och Donna (hette Donia innan) dessa två kommer från Örebro-katthem.
  Också en bra kattförening.

  tasskram

  1. Mjau jag har ju också kommit från Örebro katthem och det är jag stolt över! det är plus att de hjälper skyggisar tycker jag!Matte minns Essme och Donia och hälsar till dem!
   Assars och Sixtens mattar har bra kontakt med Krisitnehamn och rapporterar om sina skyddslingars framsteg, som när de myser i den sköna kattgården ute! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *