Matte har krockat

bumblebeecat

…med en humla! Hon och husse cyklade till stan igår kväll och handlade lite och på hemvägen smackade hon ihop med den stackars humlan! Det blev ett rött märke under ögat på matte – men undrar hur det gick för den stackars lilla humlan?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte har krockat”

    1. Mjau, det gick snart över som tur var. Tyvärr känner vi inte till den lilla humlans öden… NosPuss Wikki

  1. Oj så du skräms Wiki! *hytter med tassen* Tur att matte inte fick humlan mitt i ögat. Du borde kanske följa med henne på cykelturen nästa gång. Då kan du ju liksom agera som humlefångare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *