Hektiskt just nu!

Mattarna plockar biggaråer, hussarna slår getingar och katterna flämtar i värmen…

Så förlåt att jag inte hinner svara på alla kommentarer direkt – vi försöker hinna med att njuta lite av sommaren också?!!

NosPuss Wikki

PS. Nova rekommenderar: ICA:s förpackning med sex stycken prasselmöss med snören! Just nu får Grön Råtta nr 1 en hård jakt! Orange Råtta nr 2 är redan borttappad. Matte får troligen gå ned till grannen under vår balkong och leta igenom deras uteplats… Men det är fyra kvar… Bild kommer senare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hektiskt just nu!”

  1. Så klaaaart ni ska njutaaaaaa =^:^=!!! Passa på att gotta er riktigt, allihopa!

    Nosbuff

    1. Hi hi vi ska dricka iskyld krongrädde, mumsa på makrillfilét och räkor och sedan gå ut på en lång lång promenad i sommarnatten! Så klart med reflexer på!
      NosPuss Wikki

  2. Klart ni också ska ha semester! Dessutom är det väl mycket jobb med tävlingen så många bidrag som det är med i den! Njut av god mat och slappa i värmen! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *