Tävlingsbild nr 17 i Wikkis sommartävling

Vilket är det festligaste fotot på din katt när den var kattunge?

Här kommer ett bidrag från Brittmari och hennes härliga katter: Vackra Felicia!

felicia

”Här kommer en bild Felicia när hon var liten, hon var ungefär 4 månader när hon kom till mig som jourkatt. Hon var så rädd och låg helst under soffan, där ingen otäck människa kunde titta på henne. Men, när hon kom hit, blev hon störtförälskad i en av mina andra katter, Nanne – som tog emot henne och lät Felicia bli trygg i hennes famn. Det var då, som även jag fick klappa henne…så, hon blev adoption nr 3…*ler*. Denna bild är så fin, för man ser hennes fina teckning bra.” berättar Brittmari.

Jag måste nog lägga med bilden som visar den fina vänskapen mellan katterna Felicia och Nanne:

felicia_o_nanne

”…när Nanne legat och sovit för sig själv på fårskinns-”pölen”, så kommer Felicia och bara lägger sig över henne med en självklar min…och Nanne godtar det, förstås. Felicia är fortfarande hennes ”bebis” trots att det gått 5,5 år.” Förstår ni att det droppar en rörd glad tår på tassen?! (Och jag kan lova er att de här missarna har en matte som ger dem såååååååååååååååå mycket kärlek!!!!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tävlingsbild nr 17 i Wikkis sommartävling”

  1. Ang den nedre bilden av Brittmari om att ligga kind mot kind och det om deras matte.
    Nånting får mig att ana, att de orden inte är nån överdrift :))

  2. Vad gullig du är, Wikki…..som skriver så fint om mig och kissarna. Och, tack Thom för att du kommenterade mina bilder.

    Kom även på att Emma, bidrag nr. 19…hade som en ritual på äldre dar…att just ligga kind mot kind med mig…och kurra…jösses, vad det lät…hehehe. Hela skallen vibrerade…fniss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *