Tävlingsbild nr 12 i ”Sommartävlingen”

Visst kan en sköldpaddsfärgad kattunge vara det sötaste som finns? Som Smulan:
smulan5
Matte Skat-Ann berättar: ”Smulan som var en riktig busfia när hon var liten. Älskade att gömma sig i mina boots och att upptäcka blommorna i fönstret. När hon var 5 månader fick hon en lillasyster, Snuttis. I dag är båda stolta femåringar med jättestora revir. Under sommaren kommer hon bara in när matskålen ska fyllas på. Sover gör hon ute under sommartid och kanske kan man hitta henne på altanen tidiga mornar. Medans lillasystern släpar in mat (möss, harpaltar och fjäderkotletter) till oss och sover på förstubron eller hos matte”.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tävlingsbild nr 12 i ”Sommartävlingen””

 1. Tycker att det låter som vår Vilda-Hilda också Sköldpadda.
  Hon är Sommarskyggis och Vintergosare.
  Har ständigt bråttom o är en helt underbar kissa.
  Nalle

  1. Mjau det är nog många katter som ändrar ”personlighet” mellan årstiderna… Eller figur (sommarsmala och vinterrunda…).
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *